• În timpul raidurilor din weekend, poliția de la Kiev a verificat 420 de locații și au descoperit două cluburi de noapte care au încălcat legea marțială.
  • Au fost identificate 413 persoane care au încălcat legea marțială.
  • Dintre acestea, 219 bărbați au primit citații de încorporare în forțele armate.

Polițiștii metropolitani și comisarii militari cu grupuri mobile instruite au efectuat o inspecție a unităților de noapte din Kiev. Scopul raidurilor a fost de a verifica respectarea de către cetățeni a restricțiilor impuse de regulamentele militare și de a preveni încălcarea legii marțiale în timpul orelor de stingere.

În timpul raidurilor din weekend, poliția de la Kiev a verificat 420 de locații și au descoperit două cluburi de noapte care au încălcat legea marțială, respectiv restricțiile de funcționare pe timpul nopții, conform Direcției Principale a Poliției Naționale din Kiev.

413 persoane au încălcat legea marțială

Au fost identificate 413 persoane care au încălcat legea marțială. Dintre acestea, 219 bărbați au primit citații de încorporare în forțele armate.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Șeful poliției capitalei Ivan Vyhivsky a raportat că în weekend, polițiștii au efectuat verificări la 420 de unități:

„În condițiile legii marțiale, cetățenii trebuie să respecte starea de asediu. De exemplu, ofițerii de poliție din Kiev, împreună cu comisarii militari, patrulează noaptea pe străzile, piețele și parcurile orașului, iar atenția se concentrează pe inspectarea clădirilor cluburilor de noapte. Dintre cele inspectate, două unități erau deschise pe timp de noapte și au fost depistate 413 persoane care încălcau legea marțială. Printre acești cetățeni, comisarul a verificat bărbații apți de recrutare. Drept urmare, 219 bărbați au fost trimiși la biroul de înregistrare și înrolare militară cu citații”. 

Cu aceeași ocazie, poliția din Kyiv a mai întocmit și 73 de procese-verbale pentru consum de alcool în locuri nepermise, 173 pentru huliganism, 185 pentru nesupunere rău-intenționată la ordine sau somații ale poliției.

În plus, oamenii legii au descoperit persoane care traficau cu droguri. Potrivit tuturor faptelor relevate, s-a deschis urmărirea penală în temeiul art. 309 din Codul penal al Ucrainei.