VIDEO. Accident spectaculos în Capitală. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

  • Un şofer a pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un alt participant în trafic la intersecţia dintre strada Teheran şi Calea Dorobanţi
  • Şoferul rula cu mult peste limita legală şi a fost proiectat într-un stâlp
  • Camerele de supraveghere de la un imobil din apropiere au surprins momentul impactului

În jurul orei 21.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul  opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. Vinovat de producerea accidentului s-ar face tânărul care virat în faţa maşinii aflate pe sensul regulamentar de mers, dar nici celălalt şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Victimele sunt şoferiţa de 34 de ani şi o pasagera de 23 de ani din celalalt autovehicul.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurarilor producerii accidentului rutier.