• Adi Bărar a fost confirmat cu coronavirus, iar pe 23 februarie a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara.
  • Pe data de 8 martie, liderul trupei Cargo a murit, iar a doua zi, a fost înmormântat.
  • Chiar dacă Timişoara e în carantină, zeci de fani au venit să îşi ia rămas bun.
  • Ştiu că ai crescut şi tu cu muzica trupei Cargo.

De acum, piesele pe care le îndrăgeşti, nu vor mai suna la fel. Adi Bărar, lider, compozitor şi chitarist al trupei, a murit la 61 ani. A fost înmormântat în a doua zi de la instituirea carantinei în Timişoara. Asta nu i-a împiedicat pe prietenii lui motociclişti să îi aducă un ultim omagiu.

Adi Bărar era de-al nostru. Era motociclist. Tot timpul, pe scenă, apăreau motociclişti lângă el. Iubea motociclismul, iubea motocicliştii”, a spus unul dintre motocicliști.

Ca să nu încalce restricţiile, motocicliştii au evitat să se întâlnească într-un loc anume. Dar s-au intersectat în trafic. A fost modul lor de a-şi arăta iubirea. Iubirea faţă de muzica lui Adi Bărăr, cel care a ţinut trupa unită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Ultimul concert Cargo, la Suceava, în urmă cu două săptămâni

Îi plăcea viaţa, îi plăceau motoarele, îi plăcea rock-ul, îi plăcea să se distreze, îi plăcea să stăm la cafele. Muzica era totul pentru el. El era omul care exersa două ore, în fiecare zi”, a reacționat unul dintre apropiații regretatului chitarist.

Cargo este una dintre cele mai iubite trupe rock din România. Fondată în 1985, l-a avut ca vocalist pe Kempes, până în 2002. După plecarea lui în Australia, vocalist a rămas Adrian Igrişan. În această formulă, trupa a trecut şi prin pandemie. Iar ultimul concert, a avut loc la Suceava, în urmă cu două săptămâni. Pentru Adi Bărar, a fost cel mai frumos, după un an de pauză.

Asta era viaţa lui. Să vadă lumea mulţumită, să vadă că lumea aplaudă după piese lui, care sunt extraordinar de frumoase”, a mai spus un motociclist.