• În urma loviturilor aeriene efectuate de aviația israeliană asupra țintelor Jihadului Islamic în Fâșia Gaza, trei comandanți de rang înalt au fost uciși, potrivit unor surse locale.
  • Explozii puternice au fost auzite în enclava palestiniană, iar martorii au raportat că o explozie a lovit ultimul etaj al unui bloc de apartamente din orașul Gaza și o casă din orașul sudic, Rafah.
  • De asemenea, locurile de antrenament ale militanților au fost vizate de atacurile aeriene.

În această dimineață, avioanele israeliene au efectuat lovituri asupra țintelor Jihadului Islamic din Fâșia Gaza, în urma cărora trei comandanți înalți au fost uciși, relatează The Times of Israel. Martorii au raportat explozii în enclava palestiniană.

Potrivit Ministerului palestinian al sănătății, au existat mai multe persoane rănite și ucise, însă nu a oferit informații despre numărul acestora.

Martorii au spus că o explozie a lovit ultimul etaj al unui bloc de apartamente din orașul Gaza și o casă din orașul sudic, Rafah. Locurile de antrenament ale militanților au fost vizate, de asemenea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
Tensiunea este legată de creșterea violenței în Cisiordania ocupată, unde Israelul a desfășurat raiduri aproape zilnice în ultimele luni pentru a reține palestinieni suspectați că au planificat sau au desfășurat atacuri asupra israelienilor.

Citește și:

  • https://alephnews.ro/entertainment/video-alicia-keys-creeaza-o-orchestra-speciala-alaturi-de-74-de-femei-de-culoare-pentru-regina-charlotte/
  • https://alephnews.ro/entertainment/video-foto-familia-regala-da-caleasca-pe-excavator-printii-george-si-louis-se-transforma-in-cercetasi/
  • https://alephnews.ro/entertainment/foto-palatul-buckingham-a-publicat-primele-portrete-oficiale-ale-regelui-charles-al-iii-lea-dupa-incoronare-ce-mesaj-a-transmis-regele/