• Președintele american Joe Biden este criticat de utilizatorii rețelelor de socializare pentru remarcile sale făcute în timpul unui eveniment care sărbătorește Luna istoriei negre.
  • Președintele în vârstă de 80 de ani a declarat: „Poate că sunt un băiat alb, dar nu sunt prost” , într-o încercare jenantă de a se autodeprecia.
  • Nu este prima dată când președintele SUA este criticat pentru declarațiile sale. Cel mai bătrân președinte din istoria SUA are un record de remarci jenante.

Joe Biden a fost criticat pentru remarca „băiat alb, dar nu prost” : la un eveniment de luni, la Casa Albă, Istoria Neagră (Black History), președintele american Joe Biden s-a descris pe sine drept un „băiat alb care nu este prost” , scrie NDTV News.

Președintele american Joe Biden este criticat de utilizatorii rețelelor de socializare pentru remarcile sale făcute în timpul unui eveniment care sărbătorește Luna istoriei negre.

Președintele în vârstă de 80 de ani a declarat: „Poate că sunt un băiat alb, dar nu sunt prost” , într-o încercare jenantă de a se autodeprecia.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Știu unde este puterea… crezi că glumesc. Am aflat cu mult timp în urmă despre Divine Nine” , a spus Biden.

Totuși, în timpul evenimentului de la Casa Albă, Biden a mai spus că „este important să spunem de la Casa Albă, pentru ca întreaga țară să audă: Istoria contează, iar Istoria Neagră contează” .

Nu este prima dată când președintele SUA este criticat pentru declarațiile sale. Cel mai bătrân președinte din istoria SUA are un record de remarci jenante.

La începutul lunii ianuarie, Joe Biden a fost criticat de dreapta din cauza acuzațiilor de fragilitate mentală, după ce s-a referit din nou în mod eronat la vicepreședintele său, Kamala Harris, drept președinte.

Critici pe retrețele de socializare

„ȘOC: Președintele Biden îi numește proști pe albi în timpul sărbătoririi lunii istoriei negre spre bucuria publicului. El a spus: „Poate sunt un băiat alb, dar nu sunt prost” , a scris contul conservator de Twitter Amuse.

Jurnalistul Andy Ngo a scris: „Președintele Biden face un comentariu rasial disprețuitor la recepția din luna istoriei negre de la Casa Albă. El spune că, deși este alb, nu este prost. Publicul izbucnește în râs” .

„Ura de sine se află în centrul identității democraților albi”, i-a scris Jeremy Carl, de la Institutului Claremont, lui Ngo.

Pentru că băieții albi sunt proști? Ce idiot” , a scris prezentatorul emisiunii Gerry Callahan.