• Președintele Joe Biden a fost surprins în timp ce urca scările avionului Air Force One, în Polonia, împiedicându-se.
  • Casa Albă nu a făcut încă comentarii.
  • Scările pot fi o provocare pentru Joe Biden. În martie 2021, Biden a căzut de 3 ori în timp ce încerca să urce scările pentru a se urca în Air Force One.

Președintele Joe Biden a fost surprins într-o înregistrare video în timp ce urca scările avionului Air Force One, în Polonia, împiedicându-se.

Președintele Joe Biden s-a împiedicat și a reușit să se agațe de balustradă în timp ce urca pe scările Air Force One în Polonia. Președintele se întoarce acum la Casa Albă” , a scris Edward Lawrence de la Fox Business pe Twitter, alături de înregistrarea video.

Filmulețul de miercuri a apărut la doar o zi după ce mai mulți utilizatori din social media au speculat că Biden a căzut pe scări la sosirea în Polonia. Cu toate acestea, o înregistrare video postată de ABC News a arătat că Biden a coborât scările fără să cadă, iar un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat pentru Newsweek că persoana care a căzut nu a fost Biden.

În urma poticnelii lui Biden de miercuri, clipul video a fost distribuit de o serie de alte conturi de Twitter, mulți dintre ei criticându-l pe Biden și punându-i sub semnul întrebării starea de sănătate.

În stânga: Președintele Trump se urcă în avionul său care se îndreaptă spre East Palestine, OH. În dreapta: Președintele Biden se împiedică pe scări încercând să părăsească Polonia. America, alegerea este a ta!” , a scris contul de Twitter al Trump War Room.

Fiul fostului președinte Donald Trump, Donald Trump Jr. a distribuit și el videoclipul și a scris: ,,Ups, a făcut-o din nou. Președintele nostru pare incapabil să urce un etaj de scări. Acesta este tipul care ne conduce spre cel de-al treilea război mondial… ce ar putea merge prost?” .

Scările pot fi o provocare pentru Joe Biden. În martie 2021, Biden a căzut de 3 ori în timp ce încerca să urce scările pentru a se urca în Air Force One.

Casa Albă nu a făcut încă comentarii.

În iunie, Biden a fost văzut căzând de pe o bicicletă în Delaware. După ce a oprit bicicleta, Biden a căzut pe o parte. El le-a spus trecătorilor că se simte ,,bine” la scurt timp după cădere.

,,Mi s-a prins piciorul” , a spus el.

Luni, Biden a călătorit la Kiev, în Ucraina, și s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski într-o vizită surpriză. În timpul scurtei călătorii, președintele și-a reafirmat sprijinul ferm pentru această națiune devastată de război.

Biden a vizitat apoi Polonia, unde s-a întâlnit cu președintele polonez Andrzej Duda și, din nou, și-a exprimat sprijinul pentru regiune.

,,În urmă cu un an, lumea se pregătea pentru căderea Kievului” , a remarcat Biden în timpul discursului de la Varșovia. ,,Ei bine, tocmai am venit dintr-o vizită la Kiev și pot să raportez: Kievul este puternic! Kievul este mândru! Se ridică în picioare. Și, cel mai important, este liber” .