VIDEO Bogdan Aurescu, mesaj emoționant după vaccinare: „Am suferit că nu mi-am putut îmbrățișa și săruta mama”

Facebook
  • Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, s-a vaccinat astăzi, împtreună cu membri ai Guvernului.
  • Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a transmis un mesaj emoționant după vaccinare
  • Bogdan Aurescu: „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele”

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj emoționant după ce s-a vaccinat: „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut”.

Am să dau un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecțiuni. În toată viața sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și din cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației. Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut sa o îmbrățișez și să o sărut”, a spus Bogdan Aurescu.

El a făcut un apel pro-vaccinare.

Vă rog să decideți să vă vaccinați. În felul acesta vă puteti îmbrățișa fără grijă parintii și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulam peste granițe fără grijă. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a asigura călătoria fără probleme a cetățenilor români în afara țării”, adaugă ministrul de Externe.