• Clotilde Armand a fost criticată dur de consilierii locali ai PNL Sector 1.
  • Aceștia au declarat în cadrul unei conferințe de presă că primarul mută bani de la investiţii cheie pentru sector către spaţiile verzi.
  • De asemenea consilierii PNL au acuzat primarul că până la jumătatea acestui an Primăria Sectorului 1 a cheltuit doar 8,6 milioane de lei dintr-un buget de 583 milioane de lei, adică 1,5%, din bugetul anual.

Clotilde Armand a fost criticată dur de consilierii locali ai PNL Sector 1. Aceștia au declarat în cadrul unei conferințe de presă că primarul mută bani de la investiţii cheie pentru sector către spaţiile verzi. De asemenea consilierii PNL au acuzat primarul că până la jumătatea acestui an Primăria Sectorului 1 a cheltuit doar 8,6 milioane de lei dintr-un buget de 583 milioane de lei, adică 1,5%, din bugetul anual.

În șase luni primarul Armand a cheltuit doar 1,5% din bugetul de investiții a Sectorului 1. Mai rău decât anul trecut, când a cheltuit abia 6%. Probabil că până anul viitor o să avem negativ acest procent, dacă se poate așa ceva. Se pare însă că grijile doamnei primar sunt doar în a plăti salarii și unele facturi. Primarul Armand se focusează pe a lua bani de la construcții de parcări, investiții mutând 16 milioane de lei de la parcări la îngrijire spații verzi, au afirmat consilierii.

Consilierii o acuză pe Clotilde Armand că blochează anul acest 9 proiecte importante a PNL printre care se numără: parcările pentru biciclete, piețele volante, transparență decizională și reabilitarea parcului Brătianu.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

Totodată Consilieri local spun că oamenii nu își mai pot construi case în Sectorul 1 de un an și jumătate din cauza primarului.

În acest moment pe partea de urbanism o putem considera și lașă pentru că a venit în sfârșit cu un număr de PUD-uri, (Planuri Urbanistice de Detaliu) în consiliu, dar problema este că le-au expirat avizele. Iar noi nu putem vota ceva cu un aviz expirat al arhitectului șef certificat de urbanism și așa mai departe. Dânsa le-a adus deși știa că are avizele expirate. Noi ne așteptăm să le ia cu rapiditate să le ducă la arhitectul șef să reia avizele și să vină cu ele în consiliu pentru că întradevăr în Sectorul 1 oamenii care vor să își facă o simplă casă stau deja de un an și jumătate după aceste PUD-uri.

Aleph News a cerut un punct de vedere primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, însă, nu a trimis nici un răspuns la solicitare.