• Daily Star a proclamat miercuri victoria unei salate pe care a scos-o din frigider pentru a vedea dacă va rezista mai mult înainte de a se usca decât Liz Truss.
  • Vineri, jurnaliștii de la Daily Star au creat un live feed care a filmat non-stop salata iceberg scoasă din frigider, pe care au plasat-o lângă o fotografie a lui Liz Truss, întrebând: „Care salată va rezista mai mult? „.
  • Daily Star a extins ulterior sceneta, adăugând o perucă, o față și mâini la salată, adăugând, de asemenea, două steaguri britanice în miniatură, o banană și alte obiecte ca parte a decorului.

Daily Star a proclamat miercuri victoria unei salate pe care a scos-o din frigider pentru a vedea dacă va rezista mai mult înainte de a se usca decât actualul prim-ministru Liz Truss, scrie Reuters.

Vineri, jurnaliștii de la Daily Star au creat un live feed care a filmat non-stop salata iceberg scoasă din frigider, pe care au plasat-o lângă o fotografie a lui Liz Truss, întrebând: „Care salată va rezista mai mult? „.

Daily Star a extins ulterior sceneta, adăugând o perucă, o față și mâini la salată, adăugând, de asemenea, două steaguri britanice în miniatură, o banană și alte obiecte ca parte a decorului.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O cană cu mesajul „Keep Calm and Carry On” , un slogan folosit pentru ridicarea moralului britanicilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost înlocuită cu o sticlă de șampanie și un pahar pentru băutura spumantă după anunțul făcut joi de Truss că își dă demisia din funcție.

Peste 12.000 de utilizatori ai Twitter se uitau joi la feed în timp ce Truss își anunța demisia în fața biroului premierului de pe strada Downing nr. 10.

Haz de necaz

Câteva momente mai târziu, o mână a împins fotografia lui Truss cu fața în jos, în timp ce pe feed a apărut mesajul „Salata a supraviețuit mai mult decât Liz Truss” .

Potrivit NYT, gluma jurnaliștilor de la Daily Star a venit după ce săptămâna trecută The Economist a scris într-un editorial intitulat „The Iceberg Lady” că Truss are „durata de valabilitate a unei salate„.

Comentariul a fost o aluzie nu foarte subtilă la faptul că idolul politic al lui Truss, Margaret Thatcher, era supranumită „The Iron Lady” .

Numită în funcție pe 6 septembrie în ultima apariție publică a reginei Elisabeta a II-a, Truss a cedat presiunilor tot mai mari de a-și prezenta demisia după ce a fost forțată să-și dea afară ministrul de Finanțe, Kwasi Kwarteng, după ce a acesta a propus un pachet de recuperare economică ce a trimis unde de șoc prin piețe.