VIDEO. Eminem l-a invitat în scenă pe Barack Obama la mitingul Kamalei Harris din Detroit

Fostul președinte Barack Obama a susținut marți, la Huntington Place din Detroit, candidatura democraților Harris-Walz la președinție. Iar cel de-al 44-lea președinte a fost întâmpinat pe covorul roșu de Eminem, care l-a prezentat într-o apariție scurtă, dar memorabilă, potrivit Fox News.

Rapperul iconic din Detroit – cunoscut și sub numele de Marshal Mathers, desigur – s-a adresat mai întâi arenei pline. Momentul nu a fost pierdut de Obama, care se consideră un fan.

„De obicei nu am emoții, dar m-am simțit într-un fel după Eminem”, a glumit Obama, înainte de a cânta primele versuri ale hitului «Lose Yourself» al lui Eminem.

Dar aceasta a fost cea mai apropiată prestație pe care au avut-o fanii, deoarece Eminem a păstrat accentul pe politică și nu a vrut să își exprime liber gândurile, în schimb a scos notițe.

El a vorbit despre importanța Michigan va juca ca un stat swing în alegeri, în timp ce aruncarea sprijinul său în spatele vice-președinte Kamala Harris.

„Mergând spre aceste alegeri, lumina reflectoarelor este pe noi mai mult ca niciodată”, a spus el.

„Și cred că este important să vă folosiți vocea. Așa că încurajez pe toată lumea să iasă la vot, vă rog.”

Eminem a vorbit, de asemenea, despre importanța de a nu se teme de repercusiunile susținerii candidatului său politic.

„De asemenea, cred că oamenilor nu ar trebui să le fie frică să își exprime opiniile”, a spus el.

„Acum nu cred că cineva își dorește o Americă în care oamenii sunt îngrijorați de represalii sau de ce vor face oamenii dacă îți faci cunoscută opinia.”

Interesant este faptul că gândurile politice ale rapperului au fost mai puțin subtile în trecut, cum ar fi atunci când a interpretat un cântec numit „The Storm” în 2017, în care l-a ironizat pe fostul președinte Donald Trump și i-a ironizat pe susținătorii MAGA.

„Sunt aici în seara asta din câteva motive. După cum majoritatea dintre voi știți, orașul Detroit și întregul stat Michigan înseamnă mult pentru mine.

„În aceste alegeri, suntem în centrul atenției mai mult ca niciodată și cred că este important să vă folosiți vocea. Așadar, încurajez pe toată lumea să iasă la vot, vă rog.

„De asemenea, cred că oamenilor nu ar trebui să le fie teamă să-și exprime opiniile. Acum nu cred că cineva își dorește o Americă în care oamenii sunt îngrijorați de represalii sau de ce vor face oamenii dacă îți faci cunoscută opinia.

„Cred că Kamala Harris susține un viitor pentru această țară în care aceste libertăți și multe altele vor fi protejate și susținute,

„Aici, pentru a vă spune mai multe despre asta, este președintele Barack Obama”.

Exit mobile version