• Președintele Franței a fost prezent la un concert privat în grădinile de la Elysee.
  • Trupa grindcore care a performat este Ultra Vomit.
  • Macron s-a întrecut cu doi vloggeri la un „concurs de anecdote”.

Președintele francez Emmanuel Macron a luat parte la un concert privat al trupei de grindcore Ultra Vomit la Palatul Elysee, după ce doi vloggeri de pe YouTube au câștigat provocarea video, privind siguranța la spectacole în contextul coronavirusului. Trupa franceză a fost invitată să cânte la palatul privat al lui Emmanuel Macron, ca parte a unui pariu pe care liderul l-a făcut cu doi YouTuberi populari.

În februarie, Macron i-a provocat pe vloggerii McFly și Carlito să creeze un videoclip pentru a încuraja igiena personală, precum și practicile de distanțare socială pentru a ajuta la atenuarea răspândirii coronavirusului. Condiția sa, conform Reuters, era că, dacă videoclipul depășea 10 milioane de vizionări, cei doi vor fi apoi invitați să-și filmeze următorul videoclip la Palatul Elysee, reședința privată și oficială a președinților francezi, potrivit nme.com.

După ce videoclipul lor și-a atins obiectivul, care, în prezent, a strâns peste 15 milioane de vizualizări, Emmanuel Macron i-a invitat pe cei doi vloggeri la Palat. Apoi, președintele Franței și cei doi vloggeri au mers în grădinile de la Elysee unde au asistat la concertul trupei heavy-metal.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Trupa de grindcore Ultra Vomit a încheiat întâlnirea cu varianta furioasă a imnului național și a unui cântec de leagăn pentru copii.

Potrivit Reuters, ratingul lui Macron a crescut cu 8 procente, până la 51%, în rândul cetățenilor francezi cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, comparativ cu un rating global de 40% în rândul adulților de toate vârstele.