VIDEO Incident la metrou, în stația Tineretului. Călătorii au fost evacuați

  • Un scurtcircuit a avut loc la metroul din Capitală, în stația Tineretului
  • Martorii spun că au simțit miros de fum și au fost evacuați din tren
  • Primele informații arată că ar fi existat o problemă la șină, iar forța de frecare dintre roată și șină a cauzat scurtcircuitul

Un scurtcircuit avut loc, în această seară, în stația de metrou Tineretului, pe sensul către Pipera. Călătorii spun că au simțit miros de fum în tren, garnitura oprindu-se în tunel. La sosirea în stația Tineretului, pasagerii au fost evacuați în stație.

În momentul în care metroul a plecat din staţie, s-a produs un scurcticuit. Primele informații arată că ar fi existat o problemă la șină, iar forța de frecare dintre roată și șină a cauzat incidentul.

De la ISUBIF s-au trimis pentru verificare o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Echipele de intervenție au precizat că nu există victime.

„A fost o defecțiune la un tren, acum se lucrează la ea. A fost o ușoară degajare de fum. S-a reorganizat circulația, se circulă în sistem pendulă: Pipera-Unirii 2, Berceni-Unirii 2. Prin stația Tineretului momentan nu trec trenuri”, au declarat reprezentanții Metrorex.

Probleme mari la metrou…sper ca sunt mecanicii ok 🙁Publicată de Iulian Focsaneanu pe Duminică, 20 septembrie 2020

Știre în curs de actualizare