• O fabrică de butelii din capitala San Salvador a ars, fiind raportate mai multe explozii
  • 15 pompieri au reușit să stăpânească, apoi să stingă flăcările imense
  • Compania a pierdut 10 mașini, avariate de incendiu
  • Nu a fost anunțată nici o victimă a incendiului

O fabrică de încărcare a buteliilor de gaze din apropierea capitalei San Salvador a fost incinerată în după-amiaza zilei de sâmbătă, fără să fie raportate victime sau persoane rănite, transmite Russia Today. Pe rețelele sociale, imagini cu flăcările și exploziile au început să circule imediat după producerea evenimentului. În apropiere se află un centru comercial, Plaza Mundo Mall, care a fost evacuat, autoritățile rugându-i pe cetățeni să evite zona.

Departamentul local de pompieri din San Salvador, capitala statului El Salvador, a anunțat că 15 pompieri cu 3 pompe și o cisternă au reușit să stăpânească flăcările.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Până la stingerea incendiului, nu a fost raportată nici o victimă. Conform Departamentului de Pompieri flăcările au cauzat prăbușirea acoperișului clădirii, pe acoperiș fiind depozitate și încărcate buteliile de gaz.

Pagube a suferit compania care deținea fabrica, 10 mașini fiind avariate.

Președintele statului El Salvador, Nayib Bukele a lăudat efortul pompierilor și rapiditatea cu care au răspuns apelului de urgență spunănd că au făcut „o treabă grozavă stingând un foc imens în numai câteva minute”. Bukele a ordonat pornirea unei investigații pentru a se găsi cauza pornirii incendiului.