• Încă o gafă a președintelui american Joe Biden a devenit virală pe internet, de data aceasta fără voia POTUS.
  • La 79 de ani, Joe Biden și-a obișnuit alegătorii cu lipsa de reacție în diverse situații, precum și gafe puse pe seama bătrâneții.
  • De data aceasta, aflat la Universitatea din Carolina de Nord, unde ținea un discurs, Joe Biden s-a întors să strângă mâna, desi nu era nimeni lângă el.

Încă o gafă a președintelui american Joe Biden a devenit virală pe internet, de data aceasta fără voia POTUS, momentul fiind înregistrat de camerele de filmare prezente la eveniment. Președintele a fost comis o nouă gafă pe fondul stării de sănătate și a bătrâneții, de data aceasta la Universitatea din Carolina de Nord.

Președintele SUA a ținut un discurs, după care s-a întors să strângă mâna unei persoane care trebuia să-I fie alături, însă nimeni nu era acolo. A rămas pierdut, preț de câteva secunde, după care a coborât de pe scenă.

NY Post pune gafa pe seama oboselii și a vârstei înaintate. Politicianul tocmai ținuse un discurs de 40 de minute. Făcând haz de necaz, jurnaliștii americani scriu că, totuși, Joe Biden a reușit să dea mâna cu un student al Universității, însă înainte de discurs.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Cum era de așteptat, rivalii politici ai lui Biden l-au ironizat pe rețele sociale, cum este și cazul senatorului rebublican Ted Cruz. De altel și comentariile de pe internet nu sunt în favoarea lui Biden, un președinte care trebuie să suporte criticile republicanilor pe fondul crizei provocate de pandemie și război.

„Te rog mergi acasă și ai grijă de nepoți”, a fost unul dintre cele mai civilizate comentarii. Rivalii politici ai liderului SUA au taxat mereu, mai ales în ultimul an, lipsa de reacție și coerență a lui Joe Biden în diverse situații. Cu toate acestea, 41.5% dintre americani au încredere în POTUS.