VIDEO. Hoț neinspirat: Un bărbat a furat telefonului unui jurnalist în timpul transmisiunii live pe Facebook

Foto: Captură Video
  • Un hoț din Egipt a fost arestat după ce a furat un telefon de la un jurnalist de livestreaming.
  • Jurnalistul se filma pe un pod din Cairo înainte de furt.
  • În timp ce pleca pe o motocicletă, hoțul și-a filmat din greșeală fața în timpul transmisiunii în direct.

Un hoț a fost arestat după ce a furat telefonul unui jurnalist egiptean în timp ce acesta făcea live streaming și și-a difuzat în direct propria față în prezența a mii de telespectatori în timp ce demara cu viteză, relatează Daily Mail.

Suspectul a fost arestat la câteva ore după incident, întrucât numeroși utilizatori de Facebook au reușit să-l identifice ca fiind cel care a comis furtul.

Transmisia live inițială, filmată de reporterul egiptean, a fost brusc schimbată în cea filmată de hoț aflat pe motocicletă în timp ce fuma, după ce a smuls aparatul pe un pod din Cairo, Egipt.

Prezentatorul, Mahmoud Raghebv, de la ziarul egiptean The Seventh Day, transmitea în direct pe Facebook și filma podul cu telefonul său când a avut loc jaful.

Prezentatorul relata despre un cutremur recent produs în apropierea podului, când motocicleta s-a apropiat în spatele său.

După cum se vede în filmare, motociclistul îi ia telefonul jurnalistului și apoi îl așază între picioare în timp ce pleacă.

Hoțul se pare că nu era conștient că transmisiunea live era încă pornită și chiar se uita direct la cameră, în timp ce 20.000 de spectatori de pe Facebook au urmărit în direct desfășurarea bizarului eveniment.

MiddleEast in 24 a declarat că transmisiunea în direct a fost bombardată de comentarii care își arătau susținerea față de jurnalist și îl avertizau pe hoț că toți i-au văzut fața.

Autoritățile au demarat o anchetă și, datorită faptului că hoțul își arătase clar fața, au reușit să dea de urma lui în mai puțin de 24 de ore.