• Zeci de gălățeni au stat la coadă pentru a primi pachetele cu produse alimentare de la UE
  • Cel puțin o sută de oameni s-au strâns în fața centrului în prima zi în care ajutorul este distribuit persoanelor cu dizabilități
  • Chiar dacă au purtat măști de protecție, persoanele prezente nu au respectat regula privind distanțarea socială

Zeci de gălățeni au stat la coadă pentru a primi pachetele cu produse alimentare și de igienă distribuite de Uniunea Europeană persoanelor nevoiașe. Cetățenii au purtat măști de protecție, dar nu au respectat regula privind păstarea distanței.

Zeci de persoane s-au îmbulzit vineri la centrul în care sunt distribuite pachetele cu alimente și cu produse de igienă de la Uniunea Europeană. Cel puțin o sută de oameni s-au strâns în fața centrului în prima zi în care ajutorul este distribuit persoanelor cu dizabilități.

Chiar dacă au purtat măști de protecție, persoanele cu dizabilități și aparținătorii acestora nu au respectat regula privind distanțarea socială.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Potrivit cifrelor oficiale, în luna martie aproximativ 1.400 de de beneficiari ai venitului minim garanat și ai alocației pentru susținerea familiei din orașul Galați au primit ajutorul de la UE. Cantitatea inițială a fost de 3.157 de pachete, iar diferența este acordată „în limita stocului disponibil”, au anunțat autoritățile locale.