VIDEO Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid. „Acest vaccin este simplu și eficient. Recomand tuturor vaccinarea”

  • Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila.
  • Președintele vrea să marcheze debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare.
  • A spus că ar fi dat un mesaj greșit dacă ”s-ar fi băgat în față”

UPDATE 10.22

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez, acest vaccin este simplu și eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie, ne vor scoate din pandemie”, a declarat Iohannis după vaccinare.

UPDATE 10:10

Președintele Klaus Iohannis a primit prima doză a vaccinului la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila.

Șeful statului s-a vaccinat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Acțiunea a fost transmisă în direct de Administrația Prezidențială.

Astfel, șeful statului a dat startul celei de-a doua etape de vaccinare în România.

Vineri începe la nivel național a doua etapă a campaniei de vaccinare din România, în care este inclusă populația la risc, reprezentată de adulții cu vârsta peste 65 de ani și de persoanele aflate în evidență cu boli cronice. De asemena, în această etapă vor fi imunizați și angajați din instituții cheie ale statului.

Klaus Iohannis se vaccinează

Klaus Iohannis a anunțat că se vaccinează azi, la ora 10.00, la Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila.

Acesta a declarat că va marca astfel începera celei de-a doua etape de vaccinare în România.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a anunțat miercuri președintele Iohannis.

Totodată, președintele a mai spus că ar fi dat un mesaj greșit dacă ”s-ar fi băgat în față”.