• Locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cereale a ars toată noaptea în Caraș-Severin
  • Pompierii au stins focul în aproximativ șapte ore
  • Intervenția a fost dificilă, deoarece locomotiva avea în rezervor 10.000 de litri de ulei

Pompierii din Caraș-Severin intervin duminică dimineața pentru lichidarea unui incendiu în stația Poarta care a afectat locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cereale.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, la un tren de marfă încărcat cu cereale aflat în stația Poarta, după Teregova.

La fața locului intervin două autospeciale de stingere și două echipaje de pompieri militari. Focul a fost lichidat, iar pomierii încearcă să răcească locomotiva care a fost decuplată.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Conform pompierilor, incendiul a cuprins locomotiva trenului, iar aceasta a fost decuplată de restul garniturii de tren și îndepărtată, astfel că focul nu s-a extins și la vagoane. Nu au fost înregistrate victime și nu sunt probleme legate de circulația trenurilor.

„La această oră, incendiul nu este încă lichidat, deoarece alimentarea cu apă se face de la un râu aflat la 10 kilometri distanță, iar locomotiva are rezervorul de 10.000 de litri de ulei”, a transmis duminică dimineață ISU Caraș-Severin.