VIDEO Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat public pentru COVID-19. Orban: „Românii trebuie să aibă încredere în vaccin”

Facebook
  • Etapa a doua a campaniei de vaccinare este în plină desfășurare în România.
  • Acum sunt imunizați reprezentanții domeniilor esențiale.
  • Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat public, pentru COVID-19.
  • Ludovic Orban: „Vaccinarea reprezintă singura cale de a putea reveni la o viață normală.”
  • Anca Dragu: „Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Asta însemansă că în curând putem să revenim la viața normală.

Etapa a doua a campaniei de vaccinare continuă în România. În această dimineață, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și președinta Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat public împotriva COVID-19.

După momentul vaccinării, Anga Dragu și Ludovic Orban au susținut o conferință de presă, în fața spitalului Universitar de Urgență „Carol Davila”.

Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Asta însemansă că în curând putem să revenim la viața normală. Este un semn bun pentru acest început de an.”, a spus Anca Dragu, președinta Senatului.

Acesta a petrecut mai mult timp în sala de așteptare, acolo unde sunt verificate primele simptome ale pacienților, în urma vaccinării. Cu toate acesta, președinta Senatului a declarat că nu au existat reacții alergice, iar procedura a decurs normal.

Este o procedura de 15 minute. Trebuie să stăm sub supravegherea personalului medical, dar am avut și niște schimb de idei cu directoarea acestui spital”, a mai adăugat Anca Dragu.

Ludovic Orban: „Vaccinarea reprezintă singura cale de a putea reveni la o viață normală”

Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de arată românilor ca trebuie să aibă încredere în vaccin. Că nu există niciun risc și vaccinarea reprezintă singura cale de a putea reveni la o viață normală. Cred că acestă campanie de vaccinare este fundamentală pentru societate și economie, apreciez solidaritatea în campania de vaccinare la nivel European.

Comisia Europeană s-a implicat destul de serios în toate țările din UE. Cantitatea de vaccinuri în România va crește în timp. Într-un timp cât mai scurt să reușim să învingem pandemia.”, a spus Ludovic Orban.