• Șeriful comitatului Santa Fe a publicat o înregistrare video cu momentul în care Baldwin este anunțat de moartea Halynei Hutchins.
  • Videoclipul arată șocul actorului la aflarea veștii, acesta rămânând fără cuvinte.
  • Imaginile arată cum doi agenți îl interoghează pe actor în legătură cu incidentul, în care regizorul Joel Souza a fost și el rănit de un foc de armă de recuzită pe care Baldwin îl ținea în mână.

Șeriful comitatului Santa Fe a publicat o înregistrare video cu momentul în care Baldwin este anunțat de moartea Halynei Hutchins.

Videoclipul arată șocul actorului la aflarea veștii, acesta rămânând fără cuvinte.

Imaginile arată cum doi agenți îl interoghează pe actor în legătură cu incidentul, în care regizorul Joel Souza a fost și el rănit de un foc de armă de recuzită pe care Baldwin îl ținea în mână.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

La finalul conversației, care a durat mai bine de o oră, unul dintre agenți îi spune lui Baldwin că are „vești foarte proaste” înainte de a explica: „Nu a reușit”, referindu-se la Halyna Hutchins.

Nu!”, exclamă Baldwin nedumerit.

Joel este încă în spital, dar cealaltă persoană implicată nu a supraviețuit”, repetă femeia.

După ce primește vestea, Baldwin rămâne un moment îndelungat, aparent abătut, acoperindu-și gura cu mâna. Nu răspunde la întrebarea dacă pot face ceva pentru el și apoi spune pur și simplu că ar vrea să plece.