• O balenă cu cocoașă a ieșit la suprafață și a aterizat pe o barcă în largul coastei din Plymouth, Massachusetts, într-o scenă surprinsă de camerele de luat vederi.
  • Autoritățile din Plymouth au declarat că nimeni nu a fost rănit, dar a avertizat că întâlnirea a fost un memento că „aceste interacțiuni pot fi periculoase atât pentru navigatori, cât și pentru balene„.
  • Cei care pescuiesc în zonă în ultimii zece ani au declarat pentru sursa citată că nu au mai văzut niciodată o balenă care să se urce pe prova unei bărci.

O balenă a ieșit din apă și a aterizat pe prova unei bărci duminică în largul coastei statului Massachusetts a fost surprins de cei care care se aflau în alte ambarcațiuni care pescuiau în zonă, potrivit NBC News.

În filmarea, balena, care pare a fi o balenă cu cocoașă, a aterizat pe prova unei mici ambarcațiuni în White Horse Beach din Plymouth, în largul coastei statului Massachusetts.

Greutatea animalului marin a reușit să scufunde pentru scurtă vreme barca, însă după ce balena s-a retras, ambarcațiunea a revenit în poziția inițială.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

A fost o nebunie. Tipul se afla în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, asta e tot. Nu-mi venea să cred că încă plutește”, a declarat un martor pentru NBC Boston.

Autoritățile din Plymouth au anunțat că nimeni nu a fost rănit și că barca nu a suferit pagube majore.

Cei care pescuiesc în zonă în ultimii zece ani au declarat pentru sursa citată că nu au mai văzut niciodată o balenă care să se urce pe prova unei bărci.