• În deschiderea summitului Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) de la Phnom Penh, alături de premierul cambodgian Hun Sen, președintele american Joe Biden a confundat țara gazdă cu Columbia.
  • „Ţin să mulţumesc premierului pentru leadership-ul Columbiei la preşedinţia ASEAN” , a spus Biden.
  • Joe Biden, care va împlini 80 de ani în această lună, este reputat pentru numeroasele sale gafe de la începutul carierei sale la Washington.

Preşedintele american Joe Biden a făcut o nouă gafă, sâmbătă, în timpul vizitei sale în Cambodgia, o ţară din Asia de Sud-Est, scrie Le Figaro.

El i-a transmis mulţumiri premierului pentru leadershipul Columbiei în preşedinţia ASEAN”, confundând ţara asiatică cu o ţară sud-americană, respectiv Columbia

Ţin să mulţumesc premierului pentru leadership-ul Columbiei la preşedinţia ASEAN” , a spus Biden, în deschiderea summitului naţiunilor din Asia de Sud-Est la Phnom Penh, alături de premierul cambodgian Hun Sen.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

Columbia, ţară din America de Sud, pare să fie în spiritul preşedintelui american, căci el a comis aceeaşi eroare când a plecat de la Casa Albă pentru lunga sa călătorie în Asia.

El a declarat jurnaliştilor că se îndreaptă spre Columbia” , corectându-se rapid vreau să spun Cambodgia” .

Joe Biden, care va împlini 80 de ani în această lună, este reputat pentru numeroasele sale gafe de la începutul carierei sale la Washington, scrie Le Fiagro.

Ultima din această serie care se limitează tot la geografie este totuşi mai puţin jenantă decât cea a vicepreşedintelui său, în septembrie, în Coreea de Sud.

Kamala Harris, aflată într-o vizită în zona demilitarizată ce separă Coreea de Nord de Coreea de Sud, declarase că SUA au o alianţă cu Republica Coreea de Nord. Şi că aceasta este o alianţă puternică şi durabilă” .