VIDEO. O cisternă de petrol s-a ciocnit cu un alt vehicul într-o intersecție aglomerată. Explozia a ucis peste 90 de persoane

  • La morga centrală din capitala Sierra Leone, Freetown, au ajuns 91 de cadavre în urma exploziei unei cisterne de combustibil.
  • Explozia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat pentru Reuters managerul de la morgă, Sinneh Kamara.
  • Conform BBC, explozia a avut loc după ce o cisternă de petrol de 40 de metri lungime s-a ciocnit cu un alt vehicul într-o intersecţie aglomerată din oraş.

 91 de oameni au murit după o explozie la o cisternă de combustibil în zona industrială din Freetown, Sierra Leone.

La morga centrală din capitala Sierra Leone, Freetown, au ajuns 91 de cadavre în urma exploziei unei cisterne de combustibil.

Explozia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat pentru Reuters managerul de la morgă, Sinneh Kamara.

Conform BBC, explozia a avut loc după ce o cisternă de petrol de 40 de metri lungime s-a ciocnit cu un alt vehicul într-o intersecţie aglomerată din oraş.

Imaginile difuzate de mass-media locale au arătat corpuri carbonizate pe străzile din jurul cisternei.

Primarul din Freetown, Yvonne Aki-Sawyerr, a vorbit despre imagini „sfâşietoare”, dar a declarat că amploarea pagubelor nu este deocamdată clară.

Într-o postare pe Facebook, primarul a scris că „zvonuri dau peste 100 de persoane decedate”, deşi nu există încă un bilanţ oficial al morţilor.