VIDEO. O companie aeriană a reacționat după ce un pasager s-a plâns că a fost „prins între două persoane obeze” în timpul zborului

  • O femeie a primit despăgubire 150 de dolari de la American Airlines.
  • Femeia din Australia s-a plâns că a stat între doi obezi în avion.
  • Pasagerul s-a simțit inconfortabil timp de 3 ore din cauza vecinilor de scaun și a postat pe Twitter situația din avion.

Prinsă la înghesuială în avion, s-a ales cu o despăgubire. O femeie din Australia a primit un voucher de 150 de dolari de la American Airlines, după ce s-a plâns că în timpul unui zbor de 3 ore a stat incomod din cauza vecinilor de scaun.

Femeia a stat la mijloc, iar în stânga și în dreaptă – doi obezi. Pasagera nu a reușit să își schimbe locul și să-și folosească cotierele. A spus că corpul i-a fost atins fără voia ei. În plus, s-a trezit cu transpirația lor pe ea.
Femeia a postat pe Twitter toată povestea.

După amploarea luată, American Airlines i-a trimis pasagerei un e-mail prin care i-a cerut scuze și un voucher de 150 de dolari. Femeia spune că prefera banii în format fizic. Voia să-i doneze unei persoane care are nevoie de un abonament la sală sau de o programare la nutriționist.