• Un clip devenit viral pe TikTok arată o femeie legată cu bandă adezivă de scaun, într-o cursă American Airlines.
  • Potrivit persoanei care a filmat incidentul, femeia a încercat să iasă din avion în timpul zborului.
  • Compania aeriană a fost criticată pentru modul în care a gestionat incidentul.

Un clip de pe TikTok arată cum o femeie este legată cu bandă adezivă de scaun, în timpul unei curse American Airlines. Femeia ar fi încercat să iasă din avion în timpul zborului, relatează Business Insider.

Incidentul s-a produs în timpul unui zbor din Dallas-Fort Worth, Texas spre Charlotte, North Carolina.

În clipul video, femeia, care avea bilet la clasa întâi, are bandă adezivă în jurul corpului şi în jurul gurii şi încearcă să ţipe la pasagerii care ieşeau din avion, după ce acesta aterizase.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
@lol.ariee

so this happened on my american airline flight #waittilltheend #DFW #americanairlines #lawsuit #fypシ ♬ original sound – arieana mathena

Utilizatorul de pe TikTok a venit cu un al doilea clip, în care a explicat incidentul.

După o oră de zbor, echipajul a început să blocheze băile şi să alerge frenetic prin interiorul avionului, fără însă să informeze pasagerii despre ce se întâmplă.

Cel care a vorbit, până la urmă, a fost pilotul, care a cerut pasagerilor să rămână pe locurile lor, din cauza unei situaţii din avion.

În timp ce avionul ateriza, o însoţitoare de zbor a explicat că o femeie a încercat să coboare din avion. Femeia ar fi început să fie agresivă, să muşte şi să scuipe însoţitorii de zbor, astfel i s-a lipit bandă adezivă pe gură.

American Airlines a confirmat pentru New York Post că o femeie „a încercat să deschidă uşa în timpul zborului” şi a fost reţinută „pentru siguranţa pasagerilor şi a echipajului”.