VIRAL. O femeie și-a folosit lenjeria intimă pe post de mască de protecție după ce un vânzător a refuzat să o servească

Sursă Foto: Facebook
  • O femeie din Africa de Sud a refuzat să poarte masca de protecție într-un magazin
  • Casiera a refuzat să servească femeia și a avertizat-o că va chema paza
  • Aceasta și-a dat jos lenjeria intimă și a folosit-o pe post de mască de protecție

Când crezi că le-ai văzut pe toate, ar trebui să te mai gândești încă o dată. O femeie din Mzansi, un oraș apropiat de Cape Town, a refuzat să poarte masca de protecție într-un magazin. Nimic neobșinuit până aici. Însă, în timp ce asștepta la coadă pentru a-și plăti cumpărăturile, o vânzătoare a atenționat-o și i-a cerut acesteia să își pună masca de protecție. Nemulțumită, femeia ridică vocea la personalul magazinului, spunând că „purtarea măștii de protecție este neconstituțională”.

Scandalul a escaladat rapid, iar casiera a amenințat femeia cu paza. Pentru că nu a vrut să renunțe la cumpărăturile sale, aceasta și-a dat jos lenjeria intimă și a folosit-o pe post de mască de protecție, potrivit IOL.

Imaginile surprinse de ceilalți oameni din magazin au devenit rapid virale în mediul online.

Încă nu este clar dacă femeia va fi amendată sau dacă va fi pornită o acțiune în instanță împotriva ei pentru că a refuzat să poarte masca de protecție.

Purtarea măștii de protecție este una dintre cele mai importante și mai răspândite măsuri de prevenire a pandemiei de coronavirus, iar refuzul de a purta mască în spațiile publice este infracțiune în mai multe state ale lumii.