• Potrivit jandarmilor arădeni, unul dintre cei doi câini Amstaff a devenit agresiv şi a muşcat-o iniţial pe femeie.
  • Soţul ei i-a sărit în ajutor, însă a căzut şi el victimă, fiind muşcat în repetate rânduri şi de cel de-al doilea câine, care a devenit, de asemenea, agresiv.
  • În lupta pentru viaţa lor, cei doi bunici şi-au luat nepoţica în braţe şi s-au adăpostit într-o camera de la parterul imobilului.

O fetiţă şi bunicii ei au fost răniţi, miercuri, de cei doi câini Amstaff pe care îi au în gospodăria din Arad. Victimele au fost duse la spital, iar cele două animale au fost anesteziate şi duse la Adăpostul Public Arad.

Potrivit jandarmilor arădeni, unul dintre cei doi câini Amstaff a devenit agresiv şi a muşcat-o iniţial pe femeie. Soţul ei i-a sărit în ajutor, însă a căzut şi el victimă, fiind muşcat în repetate rânduri şi de cel de-al doilea câine, care a devenit, de asemenea, agresiv.

În lupta pentru viaţa lor, cei doi bunici şi-au luat nepoţica în braţe şi s-au adăpostit într-o camera de la parterul imobilului.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT

Câinii au fost duși la Adăpostul Public Arad

Un vecin care a auzit strigătele de ajutor şi câinii lătrând, a sunat la 112 şi au intervenit jandarmii.

Jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadaţi într-o cameră, iar de la geam strigau după ajutor şi câinii liberi în curte. Jandarmii au analizat repede situaţia şi au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecţie, tonfa şi şpray-ul iritant lacrimogen. Astfel au reuşit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecţie, i-au împins şi imobilizat în colţul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj”, anunţă Jandarmeria Arad.

Un echipaj medical le-a acordat îngrijiri medicale celor doi soţi atacaţi de câini, care aveau numeroase răni pe tot corpul, apoi au fost duşi la spital.

Jandarmii au avut grijă de copilă până la sosirea mamei.

Câinii agresivi au fost anesteziaţi şi transportaţi la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privinţa lor.