• Autoritățile din SUA investighează circumstanțele neobișnuite din jurul descoperirii unui vehicul îngropat pe o proprietate rezidențială la aproximativ 30 de mile de San Francisco, în Atherton, California.
  • Vehiculul a fost descoperit joi dimineață de către arhitecții peisagiști care lucrau la un proiect pentru actualul proprietar, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Atherton.
  • Tehnicienii Laboratorului Criminalistic din San Mateo excavează în prezent vehiculul și spun că nu au fost găsite rămășițe umane până în acest moment, a precizat poliția.

Autoritățile din SUA investighează circumstanțele neobișnuite din jurul descoperirii unui vehicul îngropat pe o proprietate rezidențială la aproximativ 30 de mile de San Francisco, în Atherton, California,scrie CNN

Vehiculul a fost descoperit joi dimineață de către arhitecții peisagiști care lucrau la un proiect pentru actualul proprietar, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Atherton, citat de CNN.

Din cauza naturii necunoscute a motivului pentru care vehiculul a fost îngropat, câinii polițiști au fost chemați la fața locului” , a transmis departamentul. „Câinii care pot da de urma trupurilor umane au făcut o sesizare despre posibile rămășițe umane.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Tehnicienii Laboratorului Criminalistic din San Mateo excavează în prezent vehiculul și spun că nu au fost găsite rămășițe umane până în acest moment, a precizat poliția.

Vehiculul a fost îngropat la un metru și jumătate sub pământ, cu saci de beton nefolosiți în interior, potrivit poliției din Atherton. Anchetatorii cred că a fost îngropat cândva în anii 1990, înainte ca actualul proprietar să ocupe casa.

Motivul și circumstanțele în care a fost îngropat sunt încă investigate de autorități.