• Cinste olimpicilor, rușine Ministerului! Cei mai buni elevi din țară la franceză au dat examen de rezistență.
  • La Craiova, unde s-a ținut Olimpiada națională, s-au plâns de camerele în care au fost cazați la Colegiul Economic Gheorghe Chițu.
  • La grupurile sanitare nu era hârtie igienică, iar chiuvetele erau stricate și inundau baia.

Cinste olimpicilor, rușine Ministerului! Cei mai buni elevi din țară la franceză au dat examen de rezistență. Camerele aveau mobilier vechi, degradat, mucegăit, caloriferele erau ruginite.

Mai mulți elevi s-au plâns că au dormit cu două-trei pături pe ei. Apa caldă a curs doar după intervenții la Inspectoratul Școlar.

Adolescenții au fost nemulțumiți și de mic-dejunul meschin, aruncat în niște farfurii de tablă, nici prânzul sau cina nu au fost mai bune. Un olimpic a primit mâncare de 25 de lei pe zi, trei mese.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aceeași situație a fost întâlnită și la Pitești. În paralel, conducerea Inspectoratului a văzut o altă variantă a „poveștii”. „Echipa Inspectoratului Școlar Argeș a oferit coordonatele poveștii, iar elevii au țesut firul narativ, rezultatul fiind o continuare a unei povești fără sfârșit. Sperăm să își amintească cu drag povestea scrisă în aprilie 2022”, a comentat situația Alina Manea, inspector școlar general Argeș.