• Orașele spaniole se simt invadate de turiști pe timpul verii, iar localnicii se plâng de gălăgie și de lipsa de educație a multora dintre străini.
  • Vor să-i amendeze sau să-i educe. Primaria din Sevilla tocmai a lansat un ghid cu indicații pentru turiști, ca sa nu-si mai atarne hainele la uscat, la vedere, ci pe acoperis.
  • Să nu mai facă gălăgie noapte, când ceilalți localnici se chinuie să se odihnească în timp ce ferestrele sunt deschise.

Orașele spaniole se simt invadate de turiști pe timpul verii, iar localnicii se plâng de gălăgie și de lipsa de educație a multora dintre străini.

De aceea, mai multe primării au decis să aplice reguli stricte pentru turisti sau chiar amenzi. Mai multe detalii a oferit Felix Damian, editor Aleph News.

Vor să-i amendeze sau să-i educe. Primaria din Sevilla tocmai a lansat un ghid cu indicații pentru turiști, ca sa nu-si mai atarne hainele la uscat, la vedere, ci pe acoperis. Să nu mai facă gălăgie noapte, când ceilalți localnici se chinuie să se odihnească în timp ce ferestrele sunt deschise.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Primaria a distribuit brosuri cu aceste sfaturi de bun simt, care vor fi implementate deocamdata ca recomandari fara sa se ajunga neaparat la amenzi. Sevilla primeste anual 7 milioane de vizitatori si este unul din orasele spaniole cele mai populare, a spus Felix.