• Avocatul lui Donald Trump a susținut o conferință de presă la Comitetul Național Republican în Washington D.C.
  • Giuliani le-a vorbit jurnaliștilor despre presupusa fraudă de la alegerile americane prin analogii la filme

În timp ce avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, transpira, povestindu-le jurnaliștilor despre neregulile de la alegerile din SUA, șiroaie de vopsea au început să îi curgă pe față, scrie The Guardian. Jurnaliștii și internauții au observat incidentul, iar Giuliani a devenit sursa glumelor pe Social Media.

Rudy Giuliani a ținut o conferință de presă la Comitetul Național Republican din Washington D.C., referitoare la procesele deschise la alegerile din SUA și la numărarea voturilor.

De asemena, în timp ce susțineau că observatorii republicani ai numărării voturilor au fost ținuți prea departe de ghișeele de vot din Philadelphia, Giuliani a încercat să interpreteze o scenă din „My Cousin Vinny”, o comedie care a câștigat Oscarul în 1992.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

„Ați văzut cu toții My Cousin Vinny? Știți filmul? Este unul dintre filmele mele de drept preferate, pentru că persoanjul principal e născut în Brooklyn”, a spus el.

Giuliani, care vine și el din Brooklyn, a încercat să facă o paralelă între situația de la alegeri și complotul din filmul lui Jonathan Lynn, în care avocatul lui Joe Pesci reușește să discrediteze un martor-cheie într-un proces de crimă.