• Un bărbat a sărit dintr-un avion aflat în mișcare pe Aeroportul Internațional din Los Angeles.
  • Anterior, individul a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj a aeronavei.
  • Bărbatul a deschis ușa avionului și a fugit prin toboganul de urgență.

Un bărbat a sărit dintr-un avion aflat în mișcare pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, după ce a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj a aeronavei. Bărbatul, care nu a fost identificat, a deschis, vineri, ușa avionului și a fugit prin toboganul de urgență, a anunțat Administrația Federală a Aviației (FAA). A fost reținut și dus la spital cu răni nespecificate, potrivit BBC.

S-a înregistrat o creștere a numărului de incidente pe zborurile din SUA. În acest an au fost înregistrate aproximativ 3.000 de incidente. Echipajul de zbor a raportat că l-a văzut pe pasager ridicându-se de pe scaun în timp ce avionul rula spre pistă. Staff-ul aeronavei a spus că acesta a bătut în ușa cabinei de pilotaj înainte de a ieși din avion prin ușa de urgență, relatează NBC News. Avionul Embraer 175 s-a întors ulterior la poarta de îmbarcare.

Sursa video: YouTube/12NewsNow

Autoritățile au lansat o anchetă cu privire la incident și la motivele pasagerului. FAA a declarat că, până la 25 mai, au fost raportate aproximativ 394 de cazuri de pasageri care ar fi „interferat cu sarcinile unui membru al echipajului”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Acest număr este de două ori mai mare decât în tot anul trecut, când au fost investigate 183 de cazuri.