VIDEO. Un pasager care a încercat de mai multe ori să intre în cabina de pilotaj a sărit din avionul aflat în mișcare

avion

avion

Un bărbat a sărit dintr-un avion aflat în mișcare pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, după ce a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj a aeronavei. Bărbatul, care nu a fost identificat, a deschis, vineri, ușa avionului și a fugit prin toboganul de urgență, a anunțat Administrația Federală a Aviației (FAA). A fost reținut și dus la spital cu răni nespecificate, potrivit BBC.

S-a înregistrat o creștere a numărului de incidente pe zborurile din SUA. În acest an au fost înregistrate aproximativ 3.000 de incidente. Echipajul de zbor a raportat că l-a văzut pe pasager ridicându-se de pe scaun în timp ce avionul rula spre pistă. Staff-ul aeronavei a spus că acesta a bătut în ușa cabinei de pilotaj înainte de a ieși din avion prin ușa de urgență, relatează NBC News. Avionul Embraer 175 s-a întors ulterior la poarta de îmbarcare.

Sursa video: YouTube/12NewsNow

Autoritățile au lansat o anchetă cu privire la incident și la motivele pasagerului. FAA a declarat că, până la 25 mai, au fost raportate aproximativ 394 de cazuri de pasageri care ar fi „interferat cu sarcinile unui membru al echipajului”.

Acest număr este de două ori mai mare decât în tot anul trecut, când au fost investigate 183 de cazuri.

Exit mobile version