• Pasajul Unirii s-a închis pentru următoarele două luni. Pe aici treceau zilnic peste 60.000 de mașini.
  • Lucrările țin toată vara timp în care muncitorii vor lucra atât ziua cât și noaptea, spune Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.
  • Un sondaj făcut de „Curs” despre problemele din București pune pe primele trei locuri traficul cu 24%, curățenia cu 12% și locurile de parcare cu 8%.

Atenție se închide pasajul. Urmează stația ambuteiaj” cu peronul spre Piața Unirii! Cel mai aglomerat pasaj din Capitală a fost închis și rămâne așa până când se termină lucrările de reabilitare.

Prin pasajul Unirii trec zilnic peste 60.000 de mașini. Acum trebuie să traverseze centrul Bucureștiului pe deasupra pasajului sau să ocolească zona. Lucrările țin toată vara timp în care muncitorii vor lucra atât ziua cât și noaptea, spune Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Poliția Capitalei spune că zona s-a aglomerat deja și că e nevoie de polițiști care să dirijeze traficul.

Traficul, cea mai mare problemă

Locuitorii din capitală cred că cea mai mare problemă a orașului este traficul. Un sondaj făcut de Curs” despre problemele din București pune pe primele trei locuri Traficul cu 24%, Curățenia cu 12% și locurile de parcare cu 8%.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Totuși în București mai există și parcări care stau mai mult goale. Parcarea de la gura de metrou Străulești are doar unul din cele trei etaje ocupate în timpul săptămânii, chiar dacă cei care au abonament la metrou pot parca aici gratuit.

Românii încep să prefere mersul pe două roți. Platforma de vânzări OLX spune că cererea pentru trotinete electrice a crescut cu 32% în luna mai, iar vânzările de biciclete au crescut cu 14%.