• Cea mai înaltă și cea mai scumpă construcţie din România. „Golden Gate”-ul de la Brăila, inaugurat de nici două luni se deșurubează.
  • Podul rutier suspendat de la Brăila care traversează Dunărea a fost inaugurat pe 6 iulie.
  • Locuitorii din zonă au surprins în imagini cum șuruburile se desprind din parapeții.

Trăim în țara în care lucrurile se fac bine, cel puțin la capitolul scris, pentru că la făcut se pare că mai avem mult de lucru. Cel mai nou pod inaugurat în România, cel de la Brăila, își pierde șuruburile. Cel puțin, asta arată un videoclip postat pe TikTok.

@thiagothiago055

♬ sunet original – CostiCosti

„Aș vrea să cred că nu a venit nimeni acolo cu o cheie să desfacă șuruburile parapetului, presupunând că este real și nu vreau să fac acum teoria conspirației că ar fi scos cineva șuruburile parapetului. Aș vrea să clarificăm că șuruburile acelea sunt ale parapetului de protecție, cel lateral de protecție, deci nu sunt sub nicio formă parte din structura de rezistență a podului. Ceea ce spune în clip domnul că o să cadă podul nu are nicio legătură cu acel parapet de protecție. Evident, aceasta este o neglijență a constructorilor. Unele nu cred că e necesar să fie strânse”, a explicat Ionuț Ciurea de la Proinfrastructura, la Aleph News.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Podul rutier suspendat de la Brăila care traversează Dunărea a fost inaugurat pe 6 iulie.

„Podul este interzis pentru bicicliști și pentru pietoni. Domnul din filmare nu avea ce să caute acolo, mai ales că filma din carosabil, se și aude în clip că trec mașinile vâjâind. N-ar fi stricat să facă același lucru, dar din partea trotuarului care, atenție, e un trotuar de mentenanță”, a spus Ionuț Ciurea de la Proinfrastructura, la Aleph News.

Citește și