• Premierul din Singapore a primit vineri prima doză a unui vaccin împotriva COVID-19.
  • Singapore a aprobat doar vaccinuri de la Pfizer-BioNTech.
  • Lee Hsien Loong: „Am fost vaccinați mai devreme pentru a le arăta oamenilor din Singapore că suntem siguri că vaccinul este eficient și sigur.

Premierul din Singapore, Lee Hsien Loong, a primit vineri prima doză a unui vaccin împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook, alături de un videoclip în care este injectat la un spital local.

Singapore a aprobat doar vaccinuri de la Pfizer-BioNTech.

Astăzi am primit prima mea doză de vaccin COVID-19, împreună cu directorul serviciilor medicale, prof. Kenneth Mak. Am fost vaccinați mai devreme pentru a le arăta oamenilor din Singapore că suntem siguri că vaccinul este eficient și sigur.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Eu și prof. Kenneth Mak am fost monitorizați timp de 30 de minute după inoculare, doar în cazul în care am fi dezvoltat efecte secundare, cum ar fi o serie de reacții alergice. Mă bucur să vă spun că amândoi ne-am simțit bine.

Astăzi am început să vaccinăm și personalul medical din instituțiile publice de sănătate. Ne propunem să să începem vaccinarea persoanelor în vârstă din februarie, apoi a altor cetățeni pe termen lung.

Vaccinările sunt sunt voluntare, dar sper că atunci când vă va veni rândul, veți merge să o faceți. Va fi gratuit, vă va proteja pe dumneavoastră și familia dumneavoastră și vă va ajuta să îi păstrați pe toți în siguranță.”, a spus premierul pe pagina sa de Facebook.