• Vladimir Putin vrea să continue discuția cu Joe Biden, dar cu o singură condiție: dezbaterea să fie transmisă live în online.
  • Președintele american l-a numit pe Putin un „killer” care „va plăti” pentru implicarea în alegerile din SUA.
  • Liderul de la Kremlin a subliniat că oamenii tind să-i vadă pe ceilalţi aşa cum se văd de fapt pe ei înşişi.

După ce Joe Biden l-a numit „killer”, Vladmir Putin i-a urat sănătate președintelui american, iar acum îl provoacă la o discuție live transmisă în online.

„Eu vreau să-i propun președintelui Biden să continuăm discuția, doar cu o singură condiție, ca să facem acest lucru într-o conferință live. Fără nicio reținere, într-o discuție directă. Mi se pare că ar fi interesant și pentru poporul Rusiei, pentru cetățenii din SUA, dar și alte țări, care ne urmăresc, având în vedere că noi conducem două țări cu putere nucleară, pe umerii noștri este o responsabilitate deosebită pentru securitatea la nivel global.”, a declarat Vladimir Putin pentru televiziunea națională Russia 24.

Totodată, liderul de la Kremlin a menționat că ar prefera ca discuția cu președintele american Joe Biden să aibă loc cât mai curând, mâine sau luni, pentru că urmează să se odihnească în Taiga.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Nu aș amâna foarte mult. În weekend vreau să merg să mă odihnesc în Taiga, așa că aș putea mâine sau luni. Noi suntem pregătiți să ne auzim în orice oră disponibilă pentru partea americană. Chiar acum o să merg să dau ordin Ministerului de Externe să se ocupe de asta.”, adaugă președintele rus.

Declaraţiile lui Biden au fost făcute în cadrul unui interviu acordat ABC News şi vin după publicarea în SUA a unui raport al serviciilor de informaţii americane conform căruia Putin s-ar fi aflat în spatele unei operaţiuni destinate influenţării voturilor în favoarea fostului preşedinte SUA Donald Trump, la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.