VIDEO. Răpire în centrul Clujului. O adolescentă de 15 ani a fost băgată cu forța într-o mașină, iar martorii nu au reacționat

  • Scenele șocante au fost suprinse de camerele de supraveghere din stația de autobuz unde se afla tânăra
  • Niciun martor nu a sunat la 112
  • După ce adolescenta a despus plângere la poliție, trei suspecți care se aflau în mașină au fost reținuți

Scene rupte din filme în centrul Clujului! O adolescentă de 15 ani a fost răpită în plină stradă dintr-o stație de autobuz sub ochii a zeci de martori. Niciunul dintre aceștia nu a reacționat.

Se pare că fata de 15 ani a fugit din Timișoara, din casa viitorului soț căruia i-a fost promisă. Supărat pe situație, individul de 26 de ani a venit cu încă alți doi prieteni să o caute. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraș se vede cum adolescenta de 15 ani este trasă de păr, târâtă pe jos și băgată în mașină.

Ulterior, pe alte imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-o intersecție se vede cum tânăra deschide ușa mașinii și sare în mers din ea. Apoi intră disperată în prima mașină de pe stradă care așteaptă la semafor.

După cele întâmplate fata a mers direct la poliție unde a depus plângere. Trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani au fost reținuți.