• Paula Michelle White-Cain este consilier spiritual al lui Donald Trump
  • Paula White-Cain este adepta teologiei prosperității
  • Pe Twitter au apărut imagini cu Paula White care se roagă pentru victoria lui Trump

N-ai fi crezut că cel mai puternic om al Planetei are nevoie de întăriri pe care le crede mai zdravene ca Navy SEALS. Dar, iată, s-a întâmplat.

Donald Trump s-a dus la vrăjitoare, cum am spune noi aici în România. Ca să fiu mai precisă, a apelat la Paula Michelle White-Cain drept „consilier spiritual”.

O tele-evanghelistă de 54 de ani, femeia e adepta teologiei prosperității, care consideră că succesul în afaceri e un semn al harului divin. Astăzi au apărut imagini cu White în timp ce se roagă pentru victoria lui Trump în alegeri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

”Lovești și lovești și lovești și lovești și lovești și lovești și lovești și lovești și lovești și lovești până obții Victoria. Pentru fiecare dușman aliniat împotriva ta, fie ca să lovim pământul, pentru că ne vei da Victoria, Doamne. Aud sunetul abundenței ploii. Aud sunetul victoriei”

Combinația dintre rugăciuni creștine și incantații tribale a ridicat multe sprâncene și s-a viralizat. A urmat încă un video, să fie cu noroc.

Femeia s-a luptat timp de 30 de secunde cu ”confederațiile demonice”, de data asta în ritm de rap.

„Spargem și divizăm orice confederație demonică care e împotriva alegerilor, împotriva Americii. Împotriva celui pe care Tu l-ai numit la Casa Albă. Le spargem, în numele lui Isus.”

Incantațiile acesteia nu par că au funcționat, iar actualul președinte este aproape să piardă fotoliul de la Casa Albă.