VIDEO. Scene de groază în India. Câinii vagabonzi mănâncă rămășițele morților de Covid-19

caini-india-cadavre Sursă Foto: Twitter
  • India se confruntă cu un număr mare de morți în urma valului trei al pandemiei de COVID-19
  • Oamenii susțin că au văzut mai mulți câini vagabonzi care se hrăneau cu rămășițe de corpuri umane ce pluteau pe malurile unui râu
  • Localnicii sunt îngrijorați de faptul că coronavirusul se poate răspândi mai mult și prin alimentarea cu apă sau prin câinii care consumă victime ale bolii

Locuitorii dintr-un oraș din India susțin că au văzut mai mulți câini vagabonzi care se hrăneau cu rămășițe de corpuri umane ce pluteau pe malurile râului Bhagirathi, dar și în alte regiuni, în timp ce țara devastată Covid se luptă cu numărul din ce în ce mai mare al morților, notează Mirror.

Inida se confruntă cu un al treilea val devastator de coronavirus și, deși numărul cazurilor începe să scadă, țara se confruntă cu o creștere a numărului zilnic de decese.

Locuitorii din Uttarkashi din Uttrakhand, India, susțin acum că au văzut animalele mâncând carne umană, unele dintre ele pe jumătate arse, care provin din crematoriile ce nu mai fac față numărului mare de morți.

Oamenii sunt, de asemenea, îngrijorați de faptul că coronavirusul se poate răspândi mai mult și prin alimentarea cu apă sau prin câinii care consumă victime ale bolii.

Președintele municipalității, Ramesh Semwal, ar fi spus că, după primirea plângerilor, oficialii au desemnat o persoană pentru a incinera corpurile pe jumătate arse, care au ajuns pe malul râului.

„În ultimele zile, numărul deceselor a crescut în zona noastră. Am aflat, de asemenea, că trupurile nu sunt arse corespunzător, așa că am îndrumat administrația să aranjeze la Kedar Ghat incinerarea corpurilor pe jumătate arse”, a declarat Ramesh.