• Un incendiu a izbucnit duminică seara în cartierul Kadıköy din Istanbul. Datorită eforturilor pompierilor, incendiul a fost pus sub control.
  • Potrivit rapoartelor, o explozie a avut loc într-o clădire din Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak, urmată de un incendiu.
  • Cauza preliminară a exploziei este o scurgere de gaz.

Un incendiu a izbucnit duminică seara în cartierul Kadıköy din Istanbul. Potrivit rapoartelor, o explozie a avut loc într-o clădire din Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak, urmată de un incendiu.

Cauza preliminară a exploziei dintr-o clădire rezidențială din Istanbul, Turcia, este o scurgere de gaz, a relatat agenția de presă Trend.

Circumstanțele incidentului sunt necunoscute și a existat o victimă, a relatat anterior agenția Anadolu.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

,,Explozia, despre care se crede că a fost cauzată de o scurgere de gaz, a avut loc la etajul al treilea al unei clădiri cu trei etaje din Kadıköy. Un incendiu a izbucnit în clădire după explozie, iar clădirile din jur și mai multe vehicule au fost avariate în urma exploziei” , a relatat agenția.

Incendiul a fost ținut sub control după aproximativ o oră, în urma intervenției pompierilor.

,,În timp ce locuitorii din zonă, care au trăit o frică intensă, au ieșit în stradă, poliția a lansat o anchetă privind incidentul” , se arată în raport.