• Un balcon plin cu oameni, aflaţi la o petrecere în Malibu, s-a prăbuşit în gol, deasupra stâncilor
  • Vila din Malibu, California a fost închiriată unor tineri pe durata weekend-ului
  • Potrivit autorităţilor, în momentul prăbuşirii, în balcon se aflau peste 15 persoane

Un balcon plin cu oameni, aflaţi la o petrecere în Malibu, s-a prăbuşit în gol, deasupra stâncilor, relatează CBS Local.

Două persoane au fost rănite grav, iar cel puţin patru persoane au ajuns la spital cu răni moderate, potrivit autorităţilor. Alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Vila din Malibu, California a fost închiriată unor tineri pe durata weekend-ului. Proprietarul a declarat că a aflat de la vecini că în casa lui are loc o petrecere cu 30 de persoane, în contextul în care a permis ca doar şase persoane să fie acolo.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Timp de trei ore a încercat proprietarul casei să îi facă pe tineri să plece. Ultimul telefon dat a fost la ora 17:00, ora locală, iar 15 minute mai târziu balconul mult prea aglomerat s-a prăbuşit, astfel mai multe persoane au căzut pe stânci şi nisip.

„Am auzit un zgomot şi i-am văzut pe cei mai buni prieteni ai mei şi pe iubita mea căzând 15 metri. A cedat podeaua. Ar fi putut fi mult mai rău, dar tot este îngrozitor”, a declarat un martor.

„Unii dintre clienţii mei au probleme ortopedice. Unul dintre ei s-a lovit la cap”, a declarat avocatul Shervin Lalezary, care reprezintă cel puţin patru dintre persoanele rănite.

Pompierii au declarat casa nelocuibilă. Proprietarul a spus că, pe lângă balconul distrus, restul casei a fost vandalizat. Potrivit autorităţilor, în momentul prăbuşirii, în balcon se aflau peste 15 persoane.