• Un bărbat a fost reţinut după ce a aruncat cu ouă înspre regele Charles şi a soţia sa.
  • Cuplul regal nu a părut deranjat de incident şi şi-a continuat programul.
  • Charles se află într-un turneu de două zile în nordul Angliei.

Un bărbat a fost reţinut după ce a aruncat cu ouă în direcţia regelui Charles şi a soţiei sale, regina consoartă Camilla, în momentul sosirii acestora la un eveniment în nordul Angliei, potrivit Sky News.

În imaginile răspândite în social media se pot vedea patru ouă care aterizează lângă monarhul britanic şi soţia sa în momentul când cei doi sosesc la o ceremonie tradiţională în oraşul York.

Cuplul regal nu a părut deranjat de incident şi şi-a continuat programul.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Poliţiştii s-au îndreptat rapid înspre mulţime şi au reţinut un protestatar care striga sloganuri. Alţi oameni din mulţime l-au apostrofat şi au scandat Dumnezeu să-l ocrotească pe Rege’‘ .

Charles, care a urcat pe tronul Marii Britanii în septembrie după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, se află într-un turneu de două zile în nordul Angliei.

Potrivit Reuters, vehiculul regal al reginei Elisabeta a II-a a fost de asemenea ţinta unui atac cu ouă în 2022 când suverana a vizitat Nottingham, în centrul Angliei, iar un grup de protestatari antibritanici au aruncat cu ouă înspre Charles în timpul unei plimbări prin centrul oraşului Dublin în 1995.