• Tânărul a fost îngropat ca ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă.
  • Potrivit tânărului, el a fost îngropat ca un „sullu”, un cuvânt din argoul quechua care se referă la ofrandele către Pachamama.
  • S-a trezit dimineața pentru a merge să urineze și a constatat că se afla într-un sicriu și nu putea ieși, fiind nevoit să îndepărteze cimentul și pământul de pe corp pentru a putea scăpa.

Mulți oameni au ieșit la petreceri și s-au trezit a doua zi dimineață fără să știe ce s-a întâmplat cu o noapte înainte și cum au ajuns acolo. Circumstanțe în care se poate ajunge atunci când sunt implicate alcoolul sau alte substanțe care blochează temporar trecerea amintirilor în memoria pe termen scurt.

Totuși, dintre toate lucrurile care se pot întâmpla la petrecere, cel mai suprarealist este probabil cel în care Victor Hugo Mica, un tânăr de 30 de ani din Bolivia, s-a trezit a doua zi dimineață într-un sicriu și îngropat de viu de către prietenii săi, potrivit La Vanguardia.

Se pare că prietenii l-au pus pe tânăr într-un sicriu ca ofrandă pentru sărbătoarea Pachamama, în municipalitatea Acachachi, la aproximativ 80 de kilometri de La Paz. „Sărbatoream și am întâlnit un tovarăș care m-a invitat. Nu-mi mai amintesc nimic. Am apărut îngropat într-un șantier”, a povestit Victor despre petrecerea sa din cartierul Villa Victoria.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Tânărul s-a trezit dimineața pentru a merge să urineze și a constatat că se afla într-un sicriu și nu putea ieși, fiind nevoit să îndepărteze cimentul și pământul de pe corp pentru a putea scăpa. Fără îndoială, este un adevărat miracol că este încă în viață.

Din fericire, Victor a fost ajutat de un bărbat care se plimba prin apropiere și care l-a însoțit la autorități. Chiar și așa, polițiștii nu au înregistrat un raport, deoarece au considerat că bărbatul se afla încă sub influența alcoolului.

Până când nu a fost complet treaz, poliția nu l-a lăsat să depună plângere. „Am fost îngropat de viu, nu cunosc bine locul. Azi dimineață m-am trezit și mi-am dat seama că nu mă mai puteam mișca, eram închis, eram într-un sicriu… A trebuit să sparg cosciugul și am văzut că a coborât nisipul, am spart sicriul ca să cadă nisipul și atunci am reușit să ies și să fug din acel loc”, a povestit Victor la Unitel, o televiziune locală din Bolivia.

Tânărul a fost îngropat ca ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă. Potrivit tânărului, el a fost îngropat ca un „sullu”, un cuvânt din argoul quechua care se referă la ofrandele către Pachamama, care constă în a face o ofrandă unei persoane pentru ca o construcție să dureze și să nu sufere daune.