• Un bărbat gol a apărut în spatele unui deputat în timpul ședinței video
  • Deputatul este cunoscut pentru opoziția sa vehementă în ceea ce privește comunitatea LGBT
  • Petras Gražulis a refuzat să comenteze incidentul

Un bărbat gol a apărut în spatele deputatului lituanian Petras Gražulis în timpul unei conferințe video a Comisiei pentru Cultură a parlamentului, relatează LRT.

Petras Gražulis este cunoscut pentru opoziția sa vehementă în ceea ce privește comunitatea LGBT și protestele sale în timpul evenimentelor Gay Pride din Vilnius.

Întâlnirea a fost transmisă în direct pe YouTube. La aproximativ 13 minute de la începutul întâlnirii, Petras Gražulis pornește temporar camera, și un bărbat gol poate fi văzut în spatele deputatului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Potrivit președintelui comisiei parlamentare, Vytautas Juozapaitis, alte persoane care stau alături de parlamentari în timpul ședințelor pot reprezenta un pericol pentru integritatea politicienilor.

„Fără îndoială, [alți oameni] pot influența deciziile deputaților. Este responsabilitatea fiecărui membru al parlamentului să se asigure că nu apar alte persoane în mediul lor de lucru”, a spus Vytautas Juozapaitis, adăugând că el nu a observat bărbatul gol în cauză.

Se poate să fi fost doar un membru al familiei care l-a ajutat pe Petras Gražulis să se conecteze la întâlnire, întrucât deputatul se confrunta cu probleme tehnice, dar deputatul a refuzat deja de câteva ori să comenteze acest incident.