Un consilier local PMP dintr-o localitate din Galați a fost alergat prin primărie de un coleg de la PNL, după ce, anterior, în ședința de Consiliul Local, au avut un schimb dur de replici, pe baza unui proiect de hotărâre. Consilierul PMP a refuzat să voteze respectivul proiect cu care, de altfel, toți ceilalți participanți la ședință au fost de acord.

Cristian Eugen Baranga (PMP) a transmis întreaga ședință live pe Facebook. Conform imaginilor, dacă în prima parte a ședinței există doar un schimb de replici, spre final mai mulți consilieri locali, colegi cu Baranga îi spun că ar trebui să îi fie rușine pentru că nu a votat acest proiect de hotărâre.

Ne faci comuna de râs. Spune de ce nu mai lucrezi ca șofer de taxi în Anglia? Oamenii ar trebui să afle. (…) Ai un tupeu nesimțit în tine”, îi spun ei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ruşine pentru tine! Ruşine mare, păcat de tinereţea ta şi de studiile pe care le ai!”, afirmă al coleg de Consiliu Local. 

Chiar la finalul ședinței un consilier local din partea PNL a început să îl alerge prin sediul primăriei, să îl înjure și să îl amenințe. El continuă să îl fugărească și să arunce cu obiecte în el și la ieșirea din instituție. Întreaga scenă a fost postată pe profilul de Facebook al consilierului PMP.

Atenție: Materialul video conține limbaj licențios!

Ulterior incidentului, Baranga a postat un al mesaj pe Facebook în care arată că: „Nu mi se dă voie să filmez, ba mai mult decât atât se recurge la amenințări și violență!!! Ați văzut cu toții ce s-a întâmplat la ședința de astăzi!!”