• Un cuplu din India și-ar fi făcut nunta la altitudine pentru a scăpa de restricții.
  • Peste 160 de invitați s-au înghesuit în aeronava închiriată.
  • India a depășit pragul de 300.000 de decese provocate de COVID-19.

Un cuplu de indieni ar fi închiriat un avion pentru petrecerea de nuntă cu peste 160 de invitați, într-un efort de a scăpa de restricțiile anti-Covid impuse de guvern, transmite BBC.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum tinerii căsătoriți și invitații lor s-au înghesuit în aeronava închiriată.

În statul Tamil Nadu, unde ar fi avut loc petrecerea, autoritățile nu permit decât 50 de invitați la nunți, după ce au fost impuse reguli de restricție mai dure din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Autoritatea de zbor din India a lansat o investigație.

Un oficial al Directoratului General al Aviației Civile (DGCA) din India a declarat pentru Times of India că personalul de zbor SpiceJet care a fost în aer alături de nuntași a fost trecut în rezervă.

Un purtător de cuvânt al SpiceJet a transmis că avionul Boeing 737 a fost închiriat din Madurai în Bangalore de un agent de turism pentru o excursie de după nuntă. Purtătorul de cuvânt a a mai spus că clientul „a fost informat de restricțiile Covid-19 și i-a fost interzisă orice activitate de la bord”.

India se află acum în valul doi al pandemiei care a ucis peste 300.000 de oameni, potrivit cifrelor oficiale. Experții estimează că numărul real de morți este mult mai mare.