• Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Mă duc pentru că te mierlesc, spune interlopul.
  • La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe Facebook.
  • Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat cu propunere arestare preventivă.

Un interlop a fost reținut după ce s-a filmat și a transmis live înregistrarea, în timp ce se droga și îl amenința cu pistolul pe șeful Poliției din Dâmbovița, scrie Sindicatul Europol.

„Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Mă duc pentru că te mierlesc. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ?”, spune interlopul, în timp ce arată o armă și un exploziv în fața camerei.

„În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au „îndrăznit” să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante”, anunță, pe Facebook, sindicatul polițiștilor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe Facebook, precizează sursa citată.

Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, conchide Sindicatul Europol.