• Un ministru indian a băut apă din „râul sfânt” pentru a dovedi că nu este contaminată și a ajuns la spital.
  • Videoclipul a devenit viral, deoarece apa a fost interpretată ca fiind nesănătoasă și a fost motivul spitalizării lui Bhagwant Mann.
  • Nu există niciun comunicat oficial care să facă legătura între această recunoaștere și faptul că, în urmă cu doar câteva ore înainte, el băuse apă sfințită dintr-un râu.

Ministrul șef al statului Punjab din nordul Indiei, Bhagwant Mann, a băut apă contaminată dintr-un râu considerat sfânt pentru a dovedi că este curat, dar a ajuns la spital cu probleme la stomac, scrie India News, citat de el El Debate.

Videoclipul a devenit viral, deoarece apa a fost interpretată ca fiind nesănătoasă și a fost motivul spitalizării lui Bhagwant Mann.

Nu există niciun comunicat oficial care să facă legătura între această recunoaștere și faptul că, în urmă cu doar câteva ore înainte, el băuse apă sfințită dintr-un râu pentru a dovedi că era curată, după ce se afirmase că era contaminată.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Imaginile cu paharul de apă au fost difuzate de canalul oficial al partidului AAP, pe care îl conduce Bhagwant Mann, care și-a reluat programul la sfârșitul acestei săptămâni, după ce a fost externat din spital.