• Sindicaliștii din Poliție protestează în fața sediului MAI.
  • 25 martie 2021 este ziua în care instituția celebrează 199 ani de la prima atestare.
  • În timpul protestului au fost aprinse mai multe materiale priotehnice.

Sindicaliștii din Poliția protestează joi, în fața Ministerului Afacerilor Interne, chiar în ziua în care instituția celebrează 199 ani de la prima atestare.

„25 Martie ar trebui să fie o sărbătoare pentru toți polițiștii, și asta pentru că Poliția Română împlinește 199 de ani de la înființare, fiind o instituție deosebit de importantă pentru o societate.

Iar dacă ne întrebați cum a evoluat instituția Poliției Române după aproape 2 secole de funcționare, vă spunem doar că la fel ca și în 1802, când avem prima atestare oficială, mii de unități de poliție au toaletă turcească în curte, nu au deloc sau apa o găsești doar la lighean sau găleată.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Și pentru că nu mai suportăm aceste condiții inumane și bătaia de joc la care suntem supuși de către guvernanți, astăzi, de Sfânta sărbătoare a Buneivestiri, ne vom striga nemulțumirile în fața MAI.

La mulți ani, tuturor polițiștilor din România, rușine celor care ne conduc!”, se arată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Joi, sindicaliștii au protestat din nou cu fumigene. În 24 februarie a avut loc un protest la Palatul Cotroceni, în urma căruia jandarmii au aplicat patru amenzi în valoare de 10.000 de lei sindicaliștilor.